Dipsi og Junnu sine valper født 30.03.2017

Valpene 7 uker

Håper alle hadde en koselig 17mai feiring. Her i Kongsberg var vi kjempe heldige med været og sola skinte hele dagen. 

Nå har valpene begynt å bli store og kreve mer. De er fortsatt en fin og rolig gjeng, men det har vært mye dårlig vær så de har ikke fått vært ute så mye som ønskelig. Det har blitt mye småturer ut i regnet og så inn på varme kablene og bli før. 

Nå skal jeg begynne å ta de med litt i bilen så det blir spennende å se hvordan de reagerer på det, men med Dipsi ved siden av går det nok fint. Vi skal også ta en bytur snart så gjengen får sett litt mer enn traktorer og fjell. Vet mange gleder seg til å få valpen sin hjem nå, må si jeg gruer meg litt. Vi blir jo så glad i alle disse små. 

 

Valpene 5 uker

Nå er bevisene 5 uker og vokser fort. 

Nå som det har vært godt og varmt i været har valpene vært mye ute og kost seg. Prøver ny metode for å skille de fra hverandre på bilder, derfor har de hver sin farge på snor rundt halsen. De har bare den på når jeg tar bilder, ikke ellers. 

Dette er en stille og rolig gjeng, de koser seg og leker dagen lang. 

De er veldig trygge og stødige i hodet og er ikke nærvøse i det hele. I dag hadde vi gravemaskin i hagen og den var super spennende selv om den bare var ca 8 meter unna. 

Vi koser oss masse med disse små 💖

Tirsdag 2mai

I dag skinner solen her på fjellet så da måtte vi ut en tur. Valpene stor koste seg ute. Løp, rullet og spratt rundt. De utforsket og smakte på snø og gress. Dipsi, Bindji og Nei passet på. 

Vet det har kommet dårlig med bilder, men viruset herjer fortsatt i huset så håper dette hjelper på. 

Valpene 4uker

Hei, nå er valpene 4 uker. Dette er en rolig gjeng med kose gutter. 

😁 De spiser, leker litt og sover. 

Dette er en litt sen oppdatering, men vi har vært satt ut av sykdom i familien, men valpene har fått sitt. 

valpene har flyttet ned i stua og trives med litt mer liv rundt seg og nye ting å utforske. Foreløpig er det ikke noe særlig som skiller de i gemytt, men alle er trygge og fine. 

Valpene 3 uker

Nå er valpene 3 uker allerede og begynner å bli mer aktive. De lager mer lyd, har begynt å bølle litt med verandre og hører og ser.

De liker å sitte å kose på fanget og kommer når vi snakker til de. Dipsi er fortsatt en like god mor å fikser og ordner for alle de små, men blir heldigvis med på tur hver dag.

Jeg har foret de litt med morsmelk erstatning de siste dagene, bare noen smaker og det er stas. I dag ( lørdag) fikk de prøve å drikke av skål for første gang. Det ble mye gris og rulling rundt i maten, men de skjønte det til slutt å fikk smattet i seg litt.

Valpene 2 uker

Nå har valpene blitt to uker og de vokser i rekord fart. Det har blitt lite oppdateringer herifra da telefonen min fikk seg ett lite bad og ikke fungerer så bra mer.

Prøver med pc, men ser bikdene har blandet seg under opplastning så da blir det bare felles nå så skal jeg ta enkeltbilder igjen. Ikke så lett å skille de bare på bildene.

Valpene har vokst fort og flere er oppe i 600 gram nå. De har fått sin første ormekur og kloklipp.

Øynene har opnet seg ganske mye og de beveger seg godt rundt allerede. Synes disse valpene er veldig sterke. Alt bra med Dipsi også, hun er flink å bli med på tur når valpene sover så hun får løpt og kost seg litt.

 

 

2 uker. ute å rusler.
2 uker.
God og mett og ganske trøtt.
1uke
1 uke
Valp nr1 koser på fanget ❤️
1 uke
Da var akkurat alle kommet ut 👍
Dipsi som trykker, fokusert.
Tatt på tisse tur rett før fødselen.
Junna / Coastal Stars Cor Hobbis Forte
Bindjigården's Dipsi Charlotte.
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE